7/22/2012

Se ei katso ikää, se vaan pettää

IMG_4464IMG_4333IMG_4462

Tää blogi on tehny kuolemaa tässä kesän aikana. Ajattelin että kesällä tulee varmaan kuvailtua paljon, mutta ehei. Ei oo oikee ollu mitää fiilistä postailla ja kaikki kuvat ja ideat on tuntunu ihan tyhmiltä eikä ton toisen objektiivin hajoominenkaa oo mitenkää asiaa auttanu. Mulla on ollu aika huono omatunto tän blogin hylkäämisen takia, mutta hei itteeni vartenhan mä tätä teen. Miks mun pitäis tätä päivitellä jos ei oo mitää ideaa. En todellakaan haluu tulla postailemaa tänne mitään turhaa mikä jälkeenpäin ärsyttää.

Mun kesä on ollu aikamoista alamäkeä tosta juhannuksesta eteempäi. On tapahtunu kaikennäköstä ja elämä on potkinu oikee kunnolla. Nyt vihdoin neljän viiikon masennuskauden jälkeen alkaa taas elämä näyttää valosammalta ja jostain on löytyny uutta intoa. Ja nyt aion kyllä nauttia näistä kesäloman viimesistä viikoista.

Ja keskiviikkona odottaa chisu. ihan mukavaa =)
IMG_4483

3 kommenttia:

  1. en tiiä miks, mutta tykästyin tohon kuvaan missä on jalat ja sukat ihan mielettömän paljon. :) mahti kuvia kuten aina!

    VastaaPoista
  2. yhdyn edellisee, sukkakuva on ihanan tunnelmallinen♥ ei se haittaa vaikka postaat harvoin, ilostun aina ku tulee postaus jota on pitkään odottanut!! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos molemmille ihan hirveesti :)

    VastaaPoista