9/21/2012

perjantaita

IMG_4900IMG_5036

Eilinen shoppausreissu tuotti tulosta ja sain vihdoin käytettyä mun zaran lahjakortin. Oon kaivannu farkkuliiviä jo pitkään ja nyt sellanen roikkuu tossa henkarissa ! Reissu oli muutenki aika onnistunu, mukaan tarttu kans aika täydellisyyttä hipova pitsimekko josta lisää ehkä myöhemmin.
Pienen sotimisen jälkeen päädyinki tulemaan Idan kyydillä koulusta suoraan kotiin ja jättisuuri siivousurakka odottais tossa vieressä huoh.... Onneks illalla on vuorossa ruokaa ja hyvää seuraa. Nii ja huomenna Chisun keikka. Taas. Olo tuntuu niiin vapaalta kirjotusten jälkeen, vaikka enhän mä niihin hirveesti valmistautunu. Koko ajan kuitenki oli sellanen olo että jotain pitäis tehä. Mut ah vapaus ! Mun vapautta tosin varjostaa kännykän mysteerinen katoaminen. Elämä on yllättävän hankalaa ilman sitä. Samalla kuitenki yllättävän vapauttava ja rento fiilis.

IMG_5000

4 kommenttia:

 1. Beautiful vest and lovely pictures!!

  VastaaPoista
 2. ihana blogi sulla :)aattelin täs kysästä et miten oot saanu ton vasemman sivupalkin ns. irti tästä muusta blogista, niin et tohon on jääny tommonen väli?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi24/9/12

  toi on tosi taianomanen toi eka kuva

  VastaaPoista
 4. Lali: thanks =)

  Tiia: voi kiitos ! hitsi ku muokkasin tän ulkoasun yli vuos sitte enkä millään muista mitä tein.. mut hei googlettamalla pitäis löytyä hyviä ohjeita ! :)

  Ano: kiitokset !

  VastaaPoista