10/23/2014

oodi puurolle

IMG_9848 kopio2

Puuro. Hyi. Jo puuron näkeminenkin on kavahduttanut minua lähes 17 vuoden ajan. Sain elinikäiset traumat päiväkodin kokkareisesta neljän viljan aamupuurosta - tai niin ainakin luulin. Pitkään olen ihmetellyt ihmisten rakkautta aamupuuroa kohtaan, kunnes köyhänä opiskelijana budjetin ollessa nollilla pakotin itseni ostamaan paketillisen Elovenan kaurahiutaleita. Aamulla tungin puurolautaseni mahdollisimman täyteen marjoja, siemeniä ja jogurttia. Pyörittelin tuttua ruskeaa mömmöä lusikassani. Hetken päästä koko lautanen oli kauhottu tyhjäksi.

Vastoin kaikkia odotuksia puurosta on tullut lähes jokaisen aamun herkku, tosin paljaaltaan se ei vieläkään tahdo sujua kurkusta alas. Päälle on aina lorautettava jogurttia tai vähintään marjoja. Puuro=budjetin pelastus.

5 kommenttia:

 1. Aamu vaan ei ala ilman sitä puurolautasta!

  http://forgotten-tapes.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Nykyään mäkin samaistun tohon :D melkeen...

  VastaaPoista
 3. kaurapuuro on todellakin mun budjetin pelastus! pikakaurahiutaleet lautaselle, vedenkeittimestä vettä päälle ja tadaa - parin minuutin päästä mun aamupala/lounas/päivällinen/iltapala on valmis :-D

  VastaaPoista
 4. Jep! Ja mikä parasta; sitä voi syödä AINA :D

  VastaaPoista
 5. Mäkin syön puuroa nykyään vähän väliä! Sen lisäks, että se on halpaa, löytyy siihen ainekset (=kaurahiutaleita) kaapista jopa silloin, kun en ole jaksanut käydä kaupassa ja jääkaappi on tyhjä ja nälkä kurnii mahassa!

  VastaaPoista