12/08/2014

Tervehtii jo meitä joulu ihanin

IMG_0183 kopio

Mä rakastan joulutorttuja. Siis rakastan. Yhdestä tulee lähinnä paha mieli, pakko syödä aina vähintään miljoona. Ja joulutorttu ilman tomusokeriahan on kuin pizza ilman juustoa; lähinnä vitsi.

Tänään mulla oli suunnitelmissa lähteä kaupungille pyörimään kameran kanssa, mutta eihän tuonne sateeseen tee mieli lähteä. Paistoin siis muutamat tortut ja niiden voimalla pakotin itseni kouluhommien pariin. Tässä koneen ääressä meneekin sitten vähintään koko päivä.  Ai että mä odotan joululomaa. Sitä, kun saa mötköttää äidin sohvalla joulukuusen loisteessa ja syödä taukoamatta.
Muistan kuinka pienenä odotin joululta lähinnä lahjoja ja jouluaamun lastenohjelmia. Koko joululoma sujui uusien lelujen kanssa leikkiessä ja pehmeät paketit oli kamalinta mitä pukin säkistä saattoi ilmestyä. Nyt olisin onnellinen jos saisin pörröiset villasukat tai tai lämpöisen kaulahuivin. Niin ne ajat muuttuu.

2 kommenttia:

  1. Mä just paistoin muutamat tortut suurella luumusydämmellä, voi nam! Tykkään muuten tästä sun blogista ihan älyttömän paljon :-)

    VastaaPoista
  2. Ah ihanaa <3 Voi kiitos (: !

    VastaaPoista