1/21/2015

Lay me down in waking light

IMG_0764 kopio
IMG_0773 kopio

Internetin ihmeet eivät ole vielä löytäneet tietään uuteen kämppään, joten postailu on ehkä lievästi sanottuna hankalaa. Tänään puhelimen netti on kuitenkin toiminut ihmeellisen hyvin, joten tulin jakamaan kuulumisia.

Koulu on startannut kunnolla ja kalenteri täyttyy sellasta vauhtia, että vähän pelottaa vapaapäivien puolesta. On ryhmätöitä, luentoja, tapahtumia, kokouksia, juhlia ja vaikka mitä. Tylsistyä ei ainakaan kerkeä. Tällä hetkellä tosin makaan sängyssä luennolla istumisen sijaan ja yritän päästä eroon jäätävästä mahakivusta. Huoh, pakkohan näiden on aina iskeä silloin kun olisi päivä täynnä tekemistä. Onneksi on flow2015 -soittolista ja Spotify. Ja koska tee on tunnetusti lääke kaikkeen, oon tässä litkinyt kuppitolkulla parasta kipeilyteetä; Clipperin Lemon & Gingeriä. Aiii että on kun on hyvää!

Kämppäprojekti edistyy ihan mukavasti, uuni asennetaan huomenna ja nettikin saapuu mahdollisesti muutaman päivän sisällä. Kohtahan täällä voi jopa tehdä ruokaa ja kouluhommia. Sain myös ostettua netistä kauan kaipaamani divaanin ja huonepostausta saattaisi olla luvassa jo muutaman viikon päästä! Jihuu, nyt yritän katsoa Mastercheff Australian uusimman jakson kun netti vielä toimii :D Heipsu!

3 kommenttia:

 1. Toi tee on ihan parasta!!

  VastaaPoista
 2. ihana blogi sulla! tosi kauniita kuvia ja kiva tunnelma :)

  xx Krista

  VastaaPoista
 3. Anni: Ahhh niin on !!

  K: voi kiitos samoin !!

  VastaaPoista