1/05/2015

uusi vuosi ja uudet maisemat

IMG_0566 kopio
IMG_0570 kopio

Terkkuja Ikea-kassien keskeltä! Uusi vuosi toi mukanaan uudet maisemat ja kirjoittelen tässä mun uudelta ikkunalaudalta. Uudessa huoneessa on tilaa vähintäänkin kymmenelle ja mun vanha matto näyttää postimerkiltä isolla lattialla. On vähän sellainen kutina, että tuun viihtymään täällä oikein hyvin. Toki viihtyisin ehkä vähän paremmin jos edellinen asukas ei olis vienyt hellaa mukanaan. Pikkuvikoja, mikroruoalla ja salaatilla pärjää ihan hyvin ja eiköhän se uusi hella ilmesty tänne ihan lähiaikoina.

Jouluna enteillyt flunssa iski sitten viimeistään tänään ja nyt on joka paikka tukossa. Pitäisi levätä ja sairastaa tää nyt äkkiä pois alta, mutten millään malttaisi maata sängyssä. Haluaisin seikkailla ympäri sisustuskauppoja ja laittaa tän huoneen kuntoon, ikea-kassit ei mitenkään ihan liikaa inspiroi... Nyt mä kuitenkin pakotan itseni jatkamaan leffamaratonia peiton alla. Yritän palailla tänne blogin puolelle mahdollisimman pian!

2 kommenttia:

  1. olisiko uudesta majapaikastasi mahdollista saada kuvia, kun olet sen suurin piirtein saanut sisustettua valmiiksi? :-) täällä olisi ainakin yksi niistä kiinnostunut ! ps. toi pörrötakki on niin söpö.

    VastaaPoista
  2. Joo ehdottomasti heti kun saan sitä vähän laitettua ! (: tällä hetkellä siellä ei oikeen oo mitään heh :D ja kiitos!

    VastaaPoista