3/18/2015

The night is turning into dawn

IMG_0874
IMG_0879

Huhuu? Onkohan siellä enää ketään? Myönnän, on ollut aika surkeeta meininkiä tän blogin kanssa. Mitähän tähän voisi sanoa..? On ollut kiire, photarin kokeilu loppui (yhyy!!), inspiraatio on ollut hukassa ja kamera katosi hetkeksi. Bloggerin avaaminen tuntuu tauon jälkeen aina yhtä vaikealta, mutta tässä sitä taas ollaan.

Mun unirytmi on ollut nyt vuoden ajan aivan sekaisin; iltaisin en saa nukuttua ja vastaavasti aamuisin saatan painaa torkkunappia kymmeniäkin kertoja. Viime viikkoina olen tosissani yrittänyt laittaa sekalaista unirytmiä kuntoon ja suureksi ihmetyksekseni olen jo viikon ajan heräillyt pirteänä kahdeksan aikoihin, siis oikeesti pirteänä enkä murjottavana zombina. Olo on ollut uskomattoman hyvä ja päivässä ehtii saada yllättävän paljon aikaan kun ei vietä puolta päivää sängyssä. Tänä aamuna mulla ei oo kuitenkaan ollut mihinkään kiire ja päätin juhlistaa kiireettömyyttä (palaneilla) banaaniletuilla, on ne vaan niin hyviä.

Koska muutaman kuukauden kuulumiset on vaikea kertoa lyhyesti, enkä tiedä mistä aloittaa, päätin jättää kuulumiset tähän ilouutiseen aikaisista aamuista. Nyt pitäisi vielä siivota keittiö ja sitten kipitän ulos auringonpaisteeseen lounastreffeille (nahkatakkikeli!!!)!

2 kommenttia:

  1. Anonyymi18/3/15

    Löysin sun blogis vasta tammikuussa, aivan ihana blogi! Ja sul on ihana tyyli :)

    VastaaPoista
  2. Voi ihana kuulla! Yritän päivittää vähän useammin heh :D

    VastaaPoista