11/13/2016

Saisinko tulla takaisin tänne?

IMG_0232 kopio1

Tuntuu, etten kehtaa ladata tänne enää yhtäkään uutta kuvaa tai kertoa kuulumisiani muutaman vuoden tauon jälkeen. Silti välillä kaipaan sitä aikaa, kun mulla oli paikka johon sain luoda ihan mitä itse halusin. Se paikka ei ollut sosiaalinen media,  jota kaverit selasivat. Se oli mun ihan oma paikka, josta en useimmile edes kertonut. Vuosi sitten yritin luoda uuden paikan, mutta se ei koskaan tuntunut kodilta.

Ja sitten tänään yhtäkkiä avasin vanhan sivun. Tuntui heti kodilta, vaikka sivu näytti juurikin niin vanhanaikaiselta kuin olin muistellut. Yritin tehdä muutaman muokkauksen ja vahingossa poistin koko ulkoasun. Hädissäni sitten palauttelin sivua entiselleen siinä onnistumatta, mutta ehkä tämä on kuitenkin tarpeeksi lähellä.

Aikaa on kulunut, blogit on muuttuneet ja en tiedä, pitäisikö vain antaa olla. Haluan kuitenkin antaa itselleni mahdollisuuden tulla postailemaan kuvia tai kirjoittelemaan kuulumisia silloin kun siltä tuntuu. Ei paineita tai pakottamista. Ilman mitään erityistä agendaa. Mulla on vaan ollut ikävä tätä paikkaa. Siispä, saisinko tulla takaisin tänne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti